Szervíz és karbantartás - a hosszú élet titka

Szervíz és karbantartás - a hosszú élet titka

Kaputechnikai rendszerének élettartamát karbantartással és szervízzel növelheti. Az Entry Ja-Te Kaputechnika Kft. a tapasztalata már önmagában is egy indok időszakos karbantartás vagy egyszeri szervíz igénylésére.

Kaputechnikai rendszerének élettartamát karbantartással és szervízzel növelheti. Az Entry Ja-Te Kaputechnika Kft. a tapasztalata már önmagában is egy indok időszakos karbantartás vagy egyszeri szervíz igénylésére.

Kaputechnikai rendszerének élettartamát karbantartással és szervízzel növelheti. Az Entry Ja-Te Kaputechnika Kft. tapasztalata már önmagában is egy indok időszakos karbantartás vagy egyszeri szervíz igénylésére.

Nagyon fontos, hogy a már meglévő kaputechnikai rendszerek megfelelően, megbízhatóan működjenek, amelyhez elengedhetetlenül szükséges a szakszerű és rendszeres karbantartásuk, szervízelésük.

A rendszeresen karbantartott automatikák élettartama meghosszabbítható akár alkatrészek cseréje nélkül is, hiszen megfelelő szakszervízzel nem kopnak olyan gyorsan a mechanikai részegységek.

Amennyiben a már meglévő rendszere meghibásodott, abban az esetben is készséggel állunk rendelkezésére a javításban, hiszen több mint húsz éves tapasztalattal, bármely típusú rendszerhez tudjuk biztosítani az alkatrészek cseréjét.

Legyen szó lakossági rendszerekről, automata kapunyitókról, kapuszerkezetekről, illetve garázsajtóról, vagy annak automatikájáról.

A hiba bejelentésénél elsődleges szempont a rendszer típusa, valamint a hiba konkrét meghatározása, hiszen ezek ismeretében tudunk egyszeri kiszállással javítást biztosítani, más esetekben többszöri kiszállás szükséges.

Amennyiben meghibásodott a rendszere, vagy szeretné karbantartatni a kapuját, automatikáját, keressen bennünket a nap 24 órájában a elérhetőség menüpont alatt található telefonszámon!

Lakossági Kapuk

Lakossági garázsajtók és kerti kapuk

Automata és kézi működtetésű garázsajtók és kerti kapuk nagy választéka. Válasszon elektromos lakossági kapu meghajtást kényelme érdekében. Árainkról a lakossági menüpontban tájékozódhat.

További információ

Ipari Árajánlat

Igényeljen ipari árajánlatot

Igényeljen árajánlatot ipari projektjének megvalósításához űrlapunk kitöltésével. Amennyiben rendelkezik specifikációkkal vagy méretekkel, kérjük azokat is küldje el.

Árajánlat igénylése

Ipari Kapuk

Ipari kapuk és meghajtások

Auto-mata bejáratok, biztonsági ajtók, dokkoló kapuk és gyorskapuk beépítése és karbantartása.
Tájékozódjon ipari megoldásainkról és kérjen árajánlatot.

Ipari megoldások

Kaputechnika

Entry JA-TE Kaputechnika Kft

Tudjon meg többet Kelet-Magyarország egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező kaputechnika cégéről!

Kérjük várjon - Töltés..
Elérhetőségeink