Infra Sorompók

Infra Sorompók

A kültéri védelem leggyakoribb eleme az infravörös sorompó, vagy röviden infra sorompó, amely láthatatlan védelmet biztosít sorompója vagy garázskapuja részére.

Az infra sorompó egy adó-vevő párból áll, komolyabb rendszerek több ilyen adó-vevő egységből épülhetnek fel. Az adó által kibocsátott, szemmel nem látható infra fényt a vevő érzékeli. Amíg ez a kapcsolat zavartalan, addig a vezérlés a riasztórendszert nyugalomban tartja.

Hasonló infra sorompó működik egy automata kapunál is abból a célból, hogy ha a kapu vonalában valami akadály van – személy vagy gépkocsi -, akkor a rendszer nem engedi a kaput záródni. A biztonsági riasztóként működő infra sorompónál azonban az adó és a vevő lényegesen nagyobb távolságban – akár 100-200 méterre – van egymástól. Néhány érzékelő párral akár az egész kert behálózható, vagy a kerítésen belül a kerítésvonalak levédhetőek.

Az érzékelő párok igen egyszerűen és gyorsan felszerelhetőek valamilyen oszlopra vagy falra. A durva beállításuk egy "célzónyíláson" keresztül elvégezhető, majd műszerrel lehet a finomhangolást befejezni. A terepviszonyok okozta szinteltérések kiküszöbölésére mind az adó, mind a vevő optikája széles tartományban állitható, akár vízszintes, akár függőleges irányban.

Ipari Árajánlat

Igényeljen ipari árajánlatot

Igényeljen árajánlatot ipari projektjének megvalósításához űrlapunk kitöltésével. Amennyiben rendelkezik specifikációkkal vagy méretekkel, kérjük azokat is küldje el.

Árajánlat igénylése

Ipari Kapuk

Ipari kapuk és meghajtások

Auto-mata bejáratok, biztonsági ajtók, dokkoló kapuk és gyorskapuk beépítése és karbantartása.
Tájékozódjon ipari megoldásainkról és kérjen árajánlatot.

Ipari megoldások

Cikkek

Lakossági és ipari árajánlat

Praktikus írása-inkkal mindenkinek szeretnénk segíteni a legjobb kaputechnikai megoldás megtalálásában és megvalósításában.
Kérjük ossza meg cikkünket amennyiben elnyerte tetszését.

Tovább

Kaputechnika

Entry JA-TE Kaputechnika Kft

Tudjon meg többet Kelet-Magyarország egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező kaputechnika cégéről!

Kérjük várjon - Töltés..
Elérhetőségeink

Távirányítók

Hörmann távirányítók széles választéka

Nem működik? Elveszett? Kérjen árajánlatot a kapujához tartozó akár ritkán fellelhető távirányítóra is!

Árajánlat