Ipari Sorompó Rendszerek

Ipari Sorompó Rendszerek

Egy esztétikusan megjelenő sorompó, mely belépést engedélyez a telephelyére, mellyel szabályozhatja, illetve ellenőrizheti a ki- és behajtást, a szállitást és a saját területein lévő forgalmat, akár személyes felügyelet nélkül beléptető vagy parkolórendszer segitségével.

A sorompórendszerek kiválóan alkalmazhatóak cégek, telephelyek, magánterületek, kereskedelmi egységek, lakóparkok, irodaházak, egészségügyi intézmények bejáratánál, különféle működtetési lehetőségekkel, akár parkoló vagy beléptetőrendszerekkel egyaránt.

A DITEC sorompók megjelenésével, kiváló műszaki adottságaival, gyors, megbizható működésével bármilyen igénynek megfelelnek. Nem jelent problémát az intenziv használat mellett akár a kül – illetve beltéri működtetés sem.

Magas foku szakszerű működését a különféle biztonsági tartozékok teszik teljessé, (biztonsági fotocella, sorompó kar mozgására figyelmeztető sárga villogó lámpa, induktiv hurok, távirányitó, GSM modul....stb) a megbizható és kényelmes használat mellett.

Cégünk a DITEC sorompórendszer kiépitéséhez a teljes körű szolgáltatását nyújtja a helyszini felmérésen, szaktanácsadáson keresztűl a telepités, karbantartás, szervizelés mellett a garancia időn belüli és garancia időn túli javitásig.