Ipari Sorompó Rendszerek

Ipari Sorompó Rendszerek

Egy esztétikusan megjelenő sorompó, mely belépést engedélyez a telephelyére, mellyel szabályozhatja, illetve ellenőrizheti a ki- és behajtást, a szállitást és a saját területein lévő forgalmat, akár személyes felügyelet nélkül beléptető vagy parkolórendszer segitségével.

A sorompórendszerek kiválóan alkalmazhatóak cégek, telephelyek, magánterületek, kereskedelmi egységek, lakóparkok, irodaházak, egészségügyi intézmények bejáratánál, különféle működtetési lehetőségekkel, akár parkoló vagy beléptetőrendszerekkel egyaránt.

A DITEC sorompók megjelenésével, kiváló műszaki adottságaival, gyors, megbizható működésével bármilyen igénynek megfelelnek. Nem jelent problémát az intenziv használat mellett akár a kül – illetve beltéri működtetés sem.

Magas foku szakszerű működését a különféle biztonsági tartozékok teszik teljessé, (biztonsági fotocella, sorompó kar mozgására figyelmeztető sárga villogó lámpa, induktiv hurok, távirányitó, GSM modul....stb) a megbizható és kényelmes használat mellett.

Cégünk a DITEC sorompórendszer kiépitéséhez a teljes körű szolgáltatását nyújtja a helyszini felmérésen, szaktanácsadáson keresztűl a telepités, karbantartás, szervizelés mellett a garancia időn belüli és garancia időn túli javitásig.

Ipari Árajánlat

Igényeljen ipari árajánlatot

Igényeljen árajánlatot ipari projektjének megvalósításához űrlapunk kitöltésével. Amennyiben rendelkezik specifikációkkal vagy méretekkel, kérjük azokat is küldje el.

Árajánlat igénylése

Ipari Kapuk

Ipari kapuk és meghajtások

Auto-mata bejáratok, biztonsági ajtók, dokkoló kapuk és gyorskapuk beépítése és karbantartása.
Tájékozódjon ipari megoldásainkról és kérjen árajánlatot.

Ipari megoldások

Cikkek

Lakossági és ipari árajánlat

Praktikus írása-inkkal mindenkinek szeretnénk segíteni a legjobb kaputechnikai megoldás megtalálásában és megvalósításában.
Kérjük ossza meg cikkünket amennyiben elnyerte tetszését.

Tovább

Kaputechnika

Entry JA-TE Kaputechnika Kft

Tudjon meg többet Kelet-Magyarország egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező kaputechnika cégéről!

Kérjük várjon - Töltés..
Elérhetőségeink

Távirányítók

Hörmann távirányítók széles választéka

Nem működik? Elveszett? Kérjen árajánlatot a kapujához tartozó akár ritkán fellelhető távirányítóra is!

Árajánlat