Opciók lakatos munkák kivitelezéséhez

Opciók lakatos munkák kivitelezéséhez

Otthoni kerti illetve ipari kapujának, kerítésének vagy kerti elemének tervezése és kivitelezése nagyon sok feladattal jár. Ezek első lépése a tervezés, melyben néhány opció felsorolásával szeretnénk segíteni.

Cégünk megalapítása óta foglalkozik lakatos munkák kivitelezésével. Legtöbb esetben kapukat, vagy akár egész kerítéseket gyártunk különféle kivitelben. Ezeket minden esetben egyedi igényeknek megfelelően tervezzük, harmonizálva a ház stílusával, majd kivitelezzük és telepítjük az elemeket.

Néhány ötlet és opció a választáshoz:

  • zártszelvény keret különféle boritásokkal: fa, pálcázott, lindab
  • kovácsoltvas jellegű, különféle bevonatokkal: festett, horganyzott, antikolt, vagy rozsdamentes
  • kovácsoltvas - itt is különféle bevonatokból lehet választani

Figyeljünk az esztétikai megjelenésre, mely nagyban befolyásolja az automatika kiválasztását is: toló-, nyílónál orsós, karos, földbe süllyesztett.

Mindezek mellett akár térelválasztókat, akár lépcsőkorlátokat, de kerti kiegészítőket is el tudunk késziteni, szintén egyedi igényeknek megfelelően!

Lakossági Kapuk

Lakossági garázsajtók és kerti kapuk

Automata és kézi működtetésű garázsajtók és kerti kapuk nagy választéka. Válasszon elektromos lakossági kapu meghajtást kényelme érdekében. Árainkról a lakossági menüpontban tájékozódhat.

További információ

Ipari Árajánlat

Igényeljen ipari árajánlatot

Igényeljen árajánlatot ipari projektjének megvalósításához űrlapunk kitöltésével. Amennyiben rendelkezik specifikációkkal vagy méretekkel, kérjük azokat is küldje el.

Árajánlat igénylése

Ipari Kapuk

Ipari kapuk és meghajtások

Auto-mata bejáratok, biztonsági ajtók, dokkoló kapuk és gyorskapuk beépítése és karbantartása.
Tájékozódjon ipari megoldásainkról és kérjen árajánlatot.

Ipari megoldások

Kaputechnika

Entry JA-TE Kaputechnika Kft

Tudjon meg többet Kelet-Magyarország egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező kaputechnika cégéről!

Kérjük várjon - Töltés..
Elérhetőségeink