Lakossági Garázskapuk

Lakossági Garázskapuk

Kapunyitó Automatikák

Az automata kapunyitók egy gombnyomással teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá otthonát.

Az automatikák igényes és megbízható megoldásokkal illeszkednek a kapujához, egyben biztonságot nyújtanak az udvar védelmében az idegen behatolókkal szemben. Esztétikus kivitelűek, biztonságosak, megbizhatóak és nem utolsó sorban kényelmet nyújtanak, akár a lakosság részére, akár egy telephely, irodaház, társasház, vagy egészségügyi intézmények bejáratánál.

Az automatikák bő választékával megtaláljuk az Ön kapujának megfelelő kapunyitási lehetőséget, legyen szó egyszárnyú nyíló, kétszárnyú nyíló, tolókapuról, vagy garázsajtóról. Figyelembe vehető az automatikák választásánál a kapuk mérete, kivitele, hiszen akár a régebbi típusú kapukra, vagy a modernebb kapukra is megtalálható a legmegfelelőbb automatika. Amennyiben nem szeretnénk, hogy a kapu szárnyakon látható legyen a mozgató egység, akkor akár a kapuszárnyak alá is be lehet süllyeszteni az automatikát, mellyel a kapuszárnyak nem veszitenek esztétikai értékükből.

Automatikák között megtalálhatóak a szárnyas-, toló-, ipari és garázs kapunyitók, ezek között is különféle változatban, orsós, karos, csuklókaros, földbe süllyesztett, fogasléces, illetve a láncos és bordásszijjas típusok.

Helyszini tanácsadás során megtaláljuk a kapujához a legmegfelelőbb automata kapunyitási megoldást. 

Cégünk a DITEC kapunyitó rendszerek kiépitéséhez teljes körű szolgáltatást nyújt a helyszini felmérésen, szaktanácsadáson keresztül a telepítés, karbantartás, szervízelés mellett a garancia időn belüli és garancia időn túli javításig.

Lakossági Kapuk

Lakossági garázsajtók és kerti kapuk

Automata és kézi működtetésű garázsajtók és kerti kapuk nagy választéka. Válasszon elektromos lakossági kapu meghajtást kényelme érdekében. Árainkról a lakossági menüpontban tájékozódhat.

További információ

Cikkek

Lakossági és ipari árajánlat

Praktikus írása-inkkal mindenkinek szeretnénk segíteni a legjobb kaputechnikai megoldás megtalálásában és megvalósításában.
Kérjük ossza meg cikkünket amennyiben elnyerte tetszését.

Tovább

Kaputechnika

Entry JA-TE Kaputechnika Kft

Tudjon meg többet Kelet-Magyarország egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező kaputechnika cégéről!

Kérjük várjon - Töltés..
Elérhetőségeink

Távirányítók

Hörmann távirányítók széles választéka

Nem működik? Elveszett? Kérjen árajánlatot a kapujához tartozó akár ritkán fellelhető távirányítóra is!

Árajánlat