Automata fotocellás ajtók üzletekhez, irodákhoz, vállalkozásokhoz

Fotocellás Ajtók

Az automata ajtó és ajtónyitó választása, elegáns megjelenést, kényelmes műküdést biztosit az épület bejáratának és harmonikusan illeszkedik a környezetéhez.

Az ajtó automatikus működésével, kényelmével, esztétikájával és higiéniájával lenyűgözi a vevőket és ügyfeleket.

Az automata ajtó gyors működésével energiatakarékos, mely által csökkenteni lehet a fűtés, valamint a hűtés költségeit, valamint megfelelnek a helytakarékos szempontoknak is a toló automata ajtó rendszerek.

Az ajtók kiválóan alkalmasak az akadálymentes bejáráshoz is, hiszen segitséget nyújtanak a mozgáskorlátozottak áthaladásában.

Az automata ajtót beléptető rendszerrel is ki lehet egésziteni, mellyel egyidőben munkaidő nyilvántartás is vezethető, ezáltal ellenőrizhető a ki és bejutás ideje.

Az automata ajtó egy igen intenziven használt termék, melynél legfontosabb szempont a megbizhatóság és a biztonságos működés.

Ezért ajánljuk a DITEC automata rendszereket, akár kétszárnyu toló, akár egy szárnyu toló üveg ajtók kivitelezéseként, vagy a meglévő nyíló beltéri ajtók automatizálására.

Teljeskörű szolgáltalást biztositunk: a helyszini felméréstől, tanácsadástól a kivitelezésig, karbantartásig, illetve a garancia időn belőli és túli javitásig.