Automata fotocellás ajtók üzletekhez, irodákhoz, vállalkozásokhoz

Fotocellás Ajtók

Az automata ajtó és ajtónyitó választása, elegáns megjelenést, kényelmes műküdést biztosit az épület bejáratának és harmonikusan illeszkedik a környezetéhez.

Az ajtó automatikus működésével, kényelmével, esztétikájával és higiéniájával lenyűgözi a vevőket és ügyfeleket.

Az automata ajtó gyors működésével energiatakarékos, mely által csökkenteni lehet a fűtés, valamint a hűtés költségeit, valamint megfelelnek a helytakarékos szempontoknak is a toló automata ajtó rendszerek.

Az ajtók kiválóan alkalmasak az akadálymentes bejáráshoz is, hiszen segitséget nyújtanak a mozgáskorlátozottak áthaladásában.

Az automata ajtót beléptető rendszerrel is ki lehet egésziteni, mellyel egyidőben munkaidő nyilvántartás is vezethető, ezáltal ellenőrizhető a ki és bejutás ideje.

Az automata ajtó egy igen intenziven használt termék, melynél legfontosabb szempont a megbizhatóság és a biztonságos működés.

Ezért ajánljuk a DITEC automata rendszereket, akár kétszárnyu toló, akár egy szárnyu toló üveg ajtók kivitelezéseként, vagy a meglévő nyíló beltéri ajtók automatizálására.

Teljeskörű szolgáltalást biztositunk: a helyszini felméréstől, tanácsadástól a kivitelezésig, karbantartásig, illetve a garancia időn belőli és túli javitásig.

Ipari Árajánlat

Igényeljen ipari árajánlatot

Igényeljen árajánlatot ipari projektjének megvalósításához űrlapunk kitöltésével. Amennyiben rendelkezik specifikációkkal vagy méretekkel, kérjük azokat is küldje el.

Árajánlat igénylése

Ipari Kapuk

Ipari kapuk és meghajtások

Auto-mata bejáratok, biztonsági ajtók, dokkoló kapuk és gyorskapuk beépítése és karbantartása.
Tájékozódjon ipari megoldásainkról és kérjen árajánlatot.

Ipari megoldások

Cikkek

Lakossági és ipari árajánlat

Praktikus írása-inkkal mindenkinek szeretnénk segíteni a legjobb kaputechnikai megoldás megtalálásában és megvalósításában.
Kérjük ossza meg cikkünket amennyiben elnyerte tetszését.

Tovább

Kaputechnika

Entry JA-TE Kaputechnika Kft

Tudjon meg többet Kelet-Magyarország egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező kaputechnika cégéről!

Kérjük várjon - Töltés..
Elérhetőségeink

Távirányítók

Hörmann távirányítók széles választéka

Nem működik? Elveszett? Kérjen árajánlatot a kapujához tartozó akár ritkán fellelhető távirányítóra is!

Árajánlat