Bejárati Légfüggönyök

Bejárati Légfüggönyök

A légfüggönyök egy "láthatatlan ajtót" hoznak létre bejáratoknál. Elválasztásként nagy sebeséggel áramoltatott levegőt használva, fokozza a komfortérzetet, megnöveli a tér kihasználhatóságát és segíti minimalizálni az energia felhasználását.

A légfüggönyöket a kereskedelmi üzletek bejáratánál alkalmazzák, de nagynyomású légfüggönyök akár ipari kapukhoz is használhatóak, fűtés nélküli, illetve fűtött kivitelben. A fűtött légfüggöny lehet elektromos vagy melegvízfűtéssel ellátott készülék.

A légfüggönyök olyan speciális légtechnikai berendezések, amelyek megakadályozzák a külső meleg vagy hideg levegő beáramlását, ezzel biztosítva a belső terek komfortjának és hőértékének megőrzését.

Ipari Árajánlat

Igényeljen ipari árajánlatot

Igényeljen árajánlatot ipari projektjének megvalósításához űrlapunk kitöltésével. Amennyiben rendelkezik specifikációkkal vagy méretekkel, kérjük azokat is küldje el.

Árajánlat igénylése

Ipari Kapuk

Ipari kapuk és meghajtások

Auto-mata bejáratok, biztonsági ajtók, dokkoló kapuk és gyorskapuk beépítése és karbantartása.
Tájékozódjon ipari megoldásainkról és kérjen árajánlatot.

Ipari megoldások

Cikkek

Lakossági és ipari árajánlat

Praktikus írása-inkkal mindenkinek szeretnénk segíteni a legjobb kaputechnikai megoldás megtalálásában és megvalósításában.
Kérjük ossza meg cikkünket amennyiben elnyerte tetszését.

Tovább

Kaputechnika

Entry JA-TE Kaputechnika Kft

Tudjon meg többet Kelet-Magyarország egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező kaputechnika cégéről!

Kérjük várjon - Töltés..
Elérhetőségeink

Távirányítók

Hörmann távirányítók széles választéka

Nem működik? Elveszett? Kérjen árajánlatot a kapujához tartozó akár ritkán fellelhető távirányítóra is!

Árajánlat